Afsluiten Puk thema: boerderij
Er werd geverfd, geplakt, voorgelezen uit het boek Boer Boris en gezongen over de koetjes en de kalfjes en een zandtafel werd omgebouwd tot boerderij. De koelkasten kunnen weer vol geplakt worden met de leukste boerderijknutsels. De kinderen vonden het een erg leuk thema.

Astronauten
In de voorjaarsvakantie hebben we gewerkt over het thema ‘Astronauten”.

Met de peuters en de kinderen van de kinderdagopvang zijn we met het nieuwe Puk thema ‘Kinderboerderij’ gestart.

 


Nieuws 27 september 2018
Met de peuterkindjes harten gemaakt voor de slachtoffers en nabestaanden van KDV Okido uit Oss. 

Puk
Het Puk thema waar we nu aan werken is: ‘Welkom Puk’. We hebben Puk aangekleed en zijn rugzak versierd met plakkertjes. Binnenkort mag Puk beginnen aan zijn logeerpartijtjes bij de kinderen. Als Puk komt logeren, schrijven ouders, samen met hun kind, de bevindingen in het boekje van Puk. Er mogen mooie tekeningen en of een foto toegevoegd worden. Na elke logeerpartij mag het kindje vertellen hoe het logeren met Puk is geweest.


Nieuws 6 september 2019

Puk 
We zijn begonnen met het Puk thema: ‘Welkom Puk’. De komende 6 weken staat dit thema centraal en zullen we verschillende activiteiten gaan doen wat met dit thema te maken heeft.

Buitenschoolse opvang 
In de zomervakantie heeft de BSO erg leuke activiteiten gedaan met en zonder het team van Lifestyle Kits Primair, hier gaan we natuurlijk op voortborduren de volgende periode.

Priet praat 
We zitten aan tafel fruit te eten, Norell zegt ‘Juf moet je kijken, ik heb heeeele dikke stierballen”. 
We hebben limonade met een schuimkraagje. Tim zegt, ‘Hé het is net bier’, waarop Tirza antwoord: ‘Alle papa’s drinken bier want dat is heel gezond.

 

Call Now Button