Thema verkeer
De maand oktober zijn we bezig geweest met het thema verkeer. We zijn druk bezig geweest met het knutselen van de lampionnen, stoplichten en mooie tekeningen. 
Ook is er een trekker langs geweest op school. De kinderen mochten in de trekker kijken en even bij het stuur zitten.                               

Lampion
Ook onze lampion stond in het teken van verkeer en deze hebben we laten bewonderen door de bewoners van Het Beurtschip. Uiteraard werd er ook volop gezongen.
   

Puk thema ‘De Kunstenaar’
We hebben het Puk thema: ‘de Kunstenaar’ afgesloten met een echt museum. De centrale hal is omgetoverd met alle werkjes foto’s, schilderijen van het thema. Vanaf 30 september 11.30 was het museum geopend. 

We zijn inmiddels met het thema ‘Verkeer’ gestart. Voor ons aanleiding om ook de lampionnen aan te passen betreffende dit thema. De BSO heeft als komend thema ‘Vervoer’. Dit sluit mooi aan bij het Puk thema. De eerste activiteit is alweer van start gegaan namelijk het maken van een fiets. Met aanreikend materiaal en voorbeelden worden er al coole fietsen gemaakt.

 

Het nieuwe leer- en speeljaar is ook voor ons weer begonnen. Met het kinderdagverblijf en de peuteropvang zijn we begonnen met het Puk thema: Puk de Kunstenaar. Alle ontwikkelingsgebieden komen weer aan bod. Aan het eind van het thema maken we een echt museum waar alles wat de kinderen hebben gemaakt en hebben gedaan, tentoongesteld gaat worden. Het is een erg leuk thema waar we onze creativiteit goed in kwijt kunnen. 
Met de BSO zijn we ook gestart met een nieuw thema: Hoe toepasselijk, het thema is Kunst. Leuke foto-, dans-, knutselkunst etc. komen aan bod.

 

 

Call Now Button