De Nieuwe Kolk
Maandag 1 en 8 april heeft groep 5-6 een les gehad over reclame. De eerste les bestond uit het activeren van voorkennis, een PowerPoint met informatie en als afsluiting een quiz. De tweede les hebben de leerlingen in groepjes een product, bedrijfsnaam en logo verzonnen. Dit logo moesten ze op een A3 papier maken en deze moesten we 15 april meenemen naar De Nieuwe Kolk. Hier hebben we met behulp van het logo en een tablet een reclamespotje gemaakt. Een erg leuk en leerzaam uitje

Leesvirus
Inmiddels zijn we al een paar weken geveld door het hardnekkige leesvirus. De leerlingen lezen uit 10 verschillende boeken en beantwoorden daar iedere week een tweetal vragen over. We staan inmiddels op een mooie derde plek. Extra bonuspunten voor de fantastische rap.

Blink
Inmiddels zijn de theorielessen voorbij en hebben de leerlingen in groepjes een plan van aanpak gemaakt. Vanaf volgende week gaan we dan écht starten met het bouwen aan de eigen stad. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten, maar aan het enthousiasme van de kinderen gaat het niet liggen.

 ————————————————————————————————————————————————————————————–

november 2018

Wat hebben we de afgelopen periode veel gedaan en hard gewerkt! Tijdens de middagen zijn de kinderen hartstikke leuk aan het werk met het circuit, waarin ze bezig zijn met creatieve vorming, Knexx, dammen en educatieve spelletjes op de chromebook.

Sinterklaas is weer in het land!  De schoenen zijn versierd en gezet, de rommelpieten zijn inmiddels ook geweest en de lootjes zijn getrokken! Met veel spanning wachten we af hoe mooi de surprises zullen zijn. We hebben veel zin in pakjesochtend! 

Afgelopen woensdag hebben we onze groepsbeloning gekregen. Genoten hebben we van de heerlijke huisgemaakte cupcakes, brownies, kwarktaarten en nog van alles anders lekkers. De High Tea was erg gezellig!

—————————————————————————————————————————————————————————————

september 2019
De eerste weken staan in het teken van kennismaken. Kennismaken met elkaar, met de regels en met de nieuwe meester! Voor mij staat het in het teken van kennismaken met de school, het team, en vooral de klas! 
Ik ben meester Michel en ik ben 26 jaar oud. Ik geef in mijn vrije tijd voetbal training en rijd regelmatig een stukje op de wielrenfiets. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar. Samen met de leerlingen hoop ik veel te leren, maar vooral veel plezier te hebben! 

Inmiddels is de kop er af! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Met de aanwinsten Mila, Mohamad en Amira in de groep zijn de eerste dagen positief verlopen! We zijn al begonnen met rekenen en taal, waar we het over het thema “Noodweer” hebben. Van hittegolven tot orkanen, van overstromingen tot droogte. Natuurlijk is er ook genoeg tijd geweest voor leuke spelletjes en de vakantieverhalen!

Call Now Button