Chromebooks
We kunnen het bijna wel het magische woord van groep 4-5 noemen. Hoewel groep 5 vorig jaar ook al een chromebook had en ze in de vakantie even afscheid moesten nemen van elkaar, starten beide groepen ook dit jaar weer met een chromebook. Het was iets waar groep 4 erg naar uitkeek en gelukkig zijn we er de tweede schoolweek mee gestart. Een digitale rekenles is natuurlijk een wereld van verschil als je het vergelijkt met een rekenles in een werkboek. Elke dag komt er een som of taak bij, zodat elk kind zich het digitaal werken eigen kan maken.

Staal 
We zijn deze week gestart met het tweede hoofdstuk van taal, thema Onderweg. Tijdens dit hoofdstuk krijgen de leerlingen 20 nieuwe woorden aangeboden (in les 1 tien woorden en in les 5 tien woorden) Deze woorden krijgen de leerlingen op papier (met betekenis en plaatje) mee naar huis, zodat ze thuis kunnen oefenen.

Gym 
Ook deze maand zijn er weer leuke gymlessen gegeven. Beginnend met een warming-up en aansluitend o.a. hockey, voetbal en spelletjes waarbij samengewerkt moet worden waaronder dit circuit. Per persoon 1 minuut de tijd per onderdeel. En fanatiek dat ze waren….

 

 

 

 

Call Now Button